Stativ till iPhone kan vara användbart på många sätt

15 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Ett stativ till smartphone kan vara en riktigt bra investering som kan underlätta allt från att ta häftiga bilder till att kunna använda telefonen på ett bekvämt sätt. Det finns många olika modeller som passar beroende på vad man ska använda sin telefon till, men vissa har såklart flera användbara funktioner. Ett stativ är till exempel viktigt om man vill filma ett stabilt klipp eller ta en skarp bild. Det kan också vara riktigt bekvämt att ha ett stativ om man tycker om att titta på serier i sängen innan man ska sova.

Stabila stativ för olika ändamål 

Ett stativ med tre ben, även kallat tripod, är väldigt stabilt och kan användas när man vill fota, filma eller helt enkelt ha en bra vinkel på sitt videosamtal. De är i regel väldigt flexibla eftersom de går att höja och sänka. Filmar man mycket så kan ett stativ med kulhuvud göra att man mjukt kan vrida på telefonen medans den filmar utan att det blir hackigt, det är också väldigt bra om man vill ta en perfekt panoramabild.

Det finns även flera stativ till mobiler som har smarta inbyggda funktioner för att det ska bli lätt att använda samt för att man ska kunna få så bra bilder som möjligt. Bland annat finns det de som har inbyggt vattenpass vilket underlättar när man vill ta en bild med spikrak horisont. 

Mängder av olika stativ till iPhone på ett och samma ställe

Hos Coolpriser finns ett bra utbud av olika stativ till iPhones. Det finns lätta stativ som enkelt kan fraktas med på resan, GorillaPod stativ som kan klämmas fast runt grenar eller handtag för att få en spännande vinkel samt stativ med cirkellampa som gör att man alltid kan få perfekt belysning på sina bilder och filmer. På https://www.coolpriser.se/shop/kamerastativ-mobil-tripods-5341c1.html hittar man helt enkelt mängder av olika stativ för iPhone.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde