Det här är tantramassage

01 augusti 2020 william eriksson

Har du hört talas om tantramassage? Om inte kanske du är nyfiken på vad är för någonting? Tantramassage är en form av erotisk massage, genom vilken man kan uppleva en mycket avslappnande och helande effekt genom hela kroppen. Tantramassage kallas även för tantrisk massage, och förutom flera olika massagetekniker finns även vissa inslag av både yoga, bioenergetik och sexuell terapi. Är du intresserad av att testa tantramassage i Malmö? Kika in på https://www.tantramassage.se/ för mer information om tantramassage i en av Sveriges sydligaste pärlor. 

 

Så går det till

Tantrisk massage må ha vissa inslag av sexuell terapi, men det betyder inte att det handlar om någon typ av samlag eller sexuella handlingar på det sättet många kanske först tänker. Vid tantramassage är givaren alltid den aktiva parten, alltså massageterapeuten som ger massagen, medan mottagaren alltid är passiv. Den sexuella terapin är tänkt att hjälpa mottagaren nå djup avslappning och välbefinnande, precis som de icke sexuella massageteknikerna som också används inom tantra. 

Att hitta en salong för tantrisk massage är ibland inte det lättaste, vare sig du bor i Malmö eller någon annan storstad. Enklaste sättet att hitta ett ställe i eller utanför Malmö, är att göra en sökning på nätet. 

 

 

Är tantrisk massage säkert?

Går du till en professionell salong för tantramassage i Malmö, kan du känna dig trygg med att du blir professionellt behandlad. Se till att välja en salong som endast har utbildade massageterapeuter specialiserade på just tantramassage. Precis som vid vanlig klassisk massage är det också du som bestämmer hur du vill ha det. Är något som känns obehagligt eller gör ont? Säg till massageterapeuten, och be honom/henne byta teknik eller ställe. Själva syftet med en tantrisk massage är att det ska vara behagligt och skänka välbefinnande, så var inte rädd att säga till om något inte känns bra. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde