Vem tar hand om er bilservice i Tyresö?

26 april 2021 Lily Hansen

Det är roligt att äga en bil, så länge den funkar. Inte alltför sällan är det en del problem med den. Men det hör till den vanliga turen. Bilen har om något varit inne lite för ofta på service på sistone. 

Vem vet, det kanske sitter i huvudet att det är något problem med den. Men det känns bättre att vara på säkra sidan och lämna in den för en koll. 

Det är även positivt att det är nära till hands med Bilservice i Tyresö. Annars hade det inte varit lika spännande. Dessutom har man skaffat sig riktigt goda vänner där nu. Under tiden bilen kollas passar vi på att prata och ta en kopp kaffe i väntrummet. 

Det är alltid trevligt att prata med mekanikerna, de är väldigt trevliga och glada. Visst, svaren kan ta tid på sig ibland, men vad gör väl det.

Service när det behövs 

Det vanliga är att man har service på sin bil i alla fall en gång per år. Ibland kan det såklart behövas oftare. Känner man av att bilen går dåligt, kan man behöva se över den. Under servicen kollar de alla viktiga delar på bilen. De skriver ned i en journal vad som är problem med bilen och vad som akut måste åtgärdas och vilket som rekommenderas att göras nu eller inom en snar framtid. 

Såklart gör de inget utan ditt medgivande till vilket som ska fixas. Man får även med en offert på arbetet. Priset får sedan endast skilja med en viss procent från den ursprungliga offerten. Lämna din bil hos någon du känner dig trygg hos. 

Bilen är ett viktigt redskap för många, men för att vara säker behöver den vara i bra skick. Det finns flertalet bilverkstäder där ute, man får lov att vara kräsen med vem man väljer.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde