Tacka prylarna för den här tiden och skicka iväg dem i en biltrailer

04 december 2020 Mikael Barani
Tacka prylarna för den här tiden och skicka iväg dem i en biltrailer

Ack du ljuva vintertid, nu kommer all din kyla. För vissa är detta faktum hemskt. Man längtar efter värmen och sommaren igen. Då, när man äntligen inte behöver rulla in sig i värmande kläder så fort man sticker minsta lilla tå utanför ytterdörren.
För andra så är vintern en av årets höjdpunkter. Det är äntligen nu som man får åka skidor, grilla korv och bara njuta av det landskap som endast finns på vintern.

Gör plats för något nytt

Den senaste vintern var inte något att hänga i julgranen direkt. I varje fall om man gillar vintrar som är riktigt kalla och snöiga. Nej, det var inte alls särskilt mycket av den varan förra säsongen och det är bara att hoppas på att vi nu har en rejält kylig och snöig vinter framför oss.

För varför ska vi ha årstider om de inte är riktigt distinkta?

När vi nu närmar oss julafton så kan det också vara bra att tänka på att rensa ur gammalt innan vi stoppar in nytt. Det kan vara en överraskande frigörande känsla att samla ihop allt som man plikttroget bara förvarar hemma hos sig, år efter år, och tacka för den här tiden.

På ett sätt är det som att sinnet blir mycket lättare när man kan släppa taget om alla grejer som man aldrig använder. De tar på något sätt upp resurser i en utan att man egentligen reflekterar över det särskilt mycket.

Har man riktigt mycket grejer så kan man spana in de biltrailers som finns på Mohlins trailers och hyra en för att göra en effektiv tömning av prylar

Det finns trots allt fördelar med att den riktiga kylan fortfarande inte har slagit till i Sverige. Trafiken blir lite säkrare och det är lättare att ta sig fram på vägarna, särskilt om man har något i släptåg. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde