Stort urval av gitarrer

20 mars 2019 Sofia Nyrell
Stort urval av gitarrer

En gitarr är ett klassiskt och användbart instrument vare sig du är nybörjare eller professionell musiker. Det är enkelt att lära sig grunderna och går sedan att utveckla hur långt som helst. Från att skapa en mysig stämning med kompisgänget till stora scener, akustisk med en intim känsla eller elgitarr. Beroende vilken nivå, stil och genre du befinner dig inom finns ett stort urval av gitarrmodeller hos DanGuitar. Den akustiska westerngitarren har stort och fint ljud och används mycket i pop och rockmusik. En spansk gitarr kallas även för klassisk gitarr och är ett väldigt omtyckt instrument hos nybörjare. Den har mjuka strängar som är lätta att spela på och gitarren är lätt att hålla i.

Elgitarren ger helt andra möjligheter till ljud och inspelning. På DanGuitar kan du välja mellan allt från professionella gitarrer till barnmodeller från flera olika välkända märken som Yamaha, Taylor, Hagström, Fender, Sant Guitars, Gibson med flera. De har akustiska gitarrer med inbyggd pickup så att gitarren kan kopplas direkt till mixerbordet eller förstärkaren och elgitarrer för alla behov. Alla gitarrer kontrolleras, justeras och stäms före de skickas till kunden. Vill du komma igång snabbt kan det vara en klok idé att beställa deras paket med väska, noter och instruktionsvideo. 

Från DanGuitar beställer du enkelt online och ditt instrument skickas samma dag om beställningen görs innan 15.30 på vardagar. De importerar gitarrerna själva och kan därför hålla ett lågt pris trots toppkvalitet. Instrumenten testas innan de skickas så att kunder kan vara säkra på att få ett instrument i bästa skick redo att användas. Butiken erbjuder även alla tillbehör som kan tänkas behövas i form av förstärkare, noter, notställ, mikrofoner, reservdelar och ett stort urval av ljudteknik och tillbehör. Säkert köp garanteras genom 30 dagars returrätt även om du har provat gitarren samt två års reklamationsrätt. Oavsett vad du behöver som gitarrist så kan du få hjälp hos DanGuitar. 

 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde