Skydda dina produkter mot rost

11 oktober 2019 william eriksson
Skydda dina produkter mot rost

Har ditt företag produkter i metall som behöver skyddas mot rost? Fuktiga lager kan bli en kostsam historia. I snitt måste 4 % av alla produkter kasseras på grund av rostangrepp. Hur mycket pengar blir det i din budget? Tänk så stor potential till att maximera vinster. Det kan det vara bra att hitta en funktionell lösning. Men hur? Går det att slippa rost? Kunder vill inte köpa rostiga metallbitar, de vill ha hög kvalitet. Att behöva slänga produkter tär på budgeten. Men lösningen är inte långt borta.

 

Lösningen är mycket enkel

Börja helt enkelt att packa produkterna i rostskydd emballage. Om du aldrig har hört talas om det, så är det en form av papper som är impregnerad med kemikalier som skyddar mot rosten. Produkterna blir helt tätt omslutna och kommer inte i kontakt med något som kan skada dem på något sätt. Genom att dina produkter blir helt fria från rost behöver du inte kassera något. Du gör alltså en stor investering med väldigt lite som insats. Vilket emballage använder du idag och hur bra skydd ger det mot till exempel väta? Kan emballeringen bli mer effektiv? Rostskydd emballage kan beställas i olika material. Wellpapp, kraftpapper och plast är tre varianter som går hem i de flesta verksamheter. Materialet kan beställas så att ni får precis de mått ni behöver.

 

 

Nästa steg för ditt lager

Känner du igen dig i beskrivningen? Är ni tvungna att kassera alldeles för mycket på grund av rostangrepp? Vill du maximera ditt företag? Är du redo att ta nästa steg för att skapa en mer effektiv verksamhet? Genom att enkelt emballera dina produkter kan du undvika mängder med skador som annars skulle ha uppstått. Det finns företag som erbjuder emballage och de kan anpassas efter dina produktionsvillkor. Skydda dina produkter mot rost. Du spar arbetstid och pengar.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde