Semesterknep för den taktiske

27 juli 2020 Mikael Barani

Det är full rulle ute i Sverige numera. I och med att vi hemestrar och svemestrar i år så är det hårt tryck ute bland landets upplevelser. 
Förvisso är det trevligt att allt fler av oss upptäcker vad vårt land har att erbjuda. Däremot så kommer det också in allt fler rapporter på att folk inte verkar ha riktigt bra koll på vad allemansrätten innebär. Folk kastar viss skräp lite som de vill, tältar även på platser där detta inte är tillåtet och gör mycket annat som helt enkelt är rätt dåligt beteende ute i skog och mark.
Det är lite trist när det på det stora hela alltså är kul att se att fler upplever Sverige.

Kanske är detta dock nyhetens behag och att folk lär sig av sina misstag till nästa semestersäsong. För den nuvarande börjar ju faktiskt vara inne på upploppet. I varje fall om man ser till den klassiska industrisemestern, som i huvudsak äger rum under juli månad.
Dock så är det förstås flera av oss som gillar att dra ut ledigheten en bit in i augusti. Det är då det brukar lugna ned sig en aning ute i landet och man vet att chansen är stor att få ett boende på till exempel https://www.hagastall.se/

Eftersom det fortfarande är varmt så går det att njuta av det mesta, och det bästa, som Sverige har att erbjuda. Samtidigt slipper man den trängsel som brukar upplevas i landet under augusti månad. Det blir helt enkelt lugnare samtidigt som man ändå får de flesta fördelar som finns när man är ledig i juli.

Glädjande nog så tycks ju också spridningen av Covid-19 vara på en stabil nedgång. Nu är det bara att se till att hålla i den sista biten så att vi slipper någon andra våg. Siktet är ju inställt på att vi ska kunna umgås mer vanlig under den sista delen av året.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde