Profilprodukter i massor på mässor 

21 juli 2020 jonas olsson

Har du någon gång varit på en mässa eller på ett liknande evenemang där många verksamheter, organisationer, föreningar, företag eller skolor samlas på en och samla plats för att sprida sitt budskap till eventuella nyrekryteringar? Man vandrar omkring, ofta på en inomhusarena eller liknande, bland monitorer, flaggor, ballonger och representanter i t-shirts med deras egna färg och logga på. T-shirten är ärligt talat långt ifrån den enda produkt de visar upp sig själva och sin verksamhet med. Du fullkomligt badar i pennor, godis, kaffemuggar och tygpåsar som alla på något sätt representerar de olika verksamheterna genom att ha dess logga tryckt på sig.  

 

Stoltsera med speciella kaffemuggar 

Att profilera sig med dessa souvenirliknande produkterna är inget ovanligt. Det kallas profilprodukter, och syftar alltså till att sprida företagets budskap och namn på ett smakfullt och lagom synligt sätt till allmänheten. Och visst är det lite coolare att anteckna med kulspetspennan som har just ditt företagsnamn och logga på sig, framför en opersonlig grå penna från Willys? Eller vad sägs som känslan att dricka kaffe ur muggen som stoltserar ditt politiska parti eller din aktivistförening? På ett diskret sätt i fikarummet eller på kontoret gör du ett ställningstagande om vem du är och vad du står för tack vare profilprodukter.  

 

Sprid din förenings budskap 

Profilprodukter i Stockholm, om vi tar ett exempel från huvudstaden, skulle därför kunna motsvara exempelvis produkter som representerar Djurgårdens IF, OCD-föreningen Stockholm eller Republikanska Föreningens lokalverksamhet i Stockholm. Eller någonting annat och vad som helst som du önskar. Enbart din fantasi sätter gränserna. De flesta profilprodukter beställs med fördel online. Du kommer definitivt att bli stolt när du sedan packar upp din beställning och föreställer dig hur föreningens logga sprids bland alla Stockholms invånare, och mer därtill! Ge profilprodukterna till alla anställda, familj och vänner och såklart även dina trognaste kunder.   

 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde