Nya vägar till sexuella njutningar

13 mars 2020 william eriksson
Nya vägar till sexuella njutningar

När det kommer till sexuell njutning är detta väldigt individuellt. Bara för att en person gillar att få sina erotiska lustar tillfredsställda på ett sätt, betyder det inte att en annan person tycker om att få det på samma sätt – precis som med så mycket annat! När man vill utveckla sina erotiska lustar och hitta nya vägar till sin egen njutning behöver man fundera igenom vad man egentligen vill ha för amorösa fröjder. Ibland är det kanske lätt att lösa och andra gånger behöver man mer hjälp och råd.

 

Test av vuxenleksaker

För många är det ganska genant att prata om sexleksaker med andra än sin partner, eftersom sexualiteten är personlig, och det kan vara svårt att blotta sig öppet. Då är det skönt att dagens teknik har kommit dit där den är idag, så man kan surfa in på olika sidor och leta efter sexleksaker test och hitta det man finner ett par musklick bort. Där kan man få tips och idéer och kanske till och med hitta andra infallsvinklar eller nya vuxenleksaker man vill prova. Om man funderat ut en sexleksak som fått ett sämre betyg kan man ju hitta någon med ett högre betyg i testerna.

 

 

Köpa sexleksaker till en partner

Att köpa till sig själv kan dock te sig ganska enkelt, man känner ju sig själv ändå bäst! Men om man vill överraska sin partner i sänghalmen, då är det svårare. Även om det känns som om du och din partner är transparenta och vet allt så kanske de där allra innersta tankarna inte alltid uttalas. Är du vaken och observant kan du dock ibland hitta små diskreta ledtrådar om vad din partner njuter av. Via dessa små ledtrådar kan du hitta bra tester på nätet som ger tips och tankar om vilken sexleksak som passar bäst för framtida vällust. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde