Mastercubestore för spelfantaster

27 december 2020 jonas olsson

Vem är det som är duktig på att lösa en kub? Går det att se på utsidan? Nej, den som är duktig och intresserad av att lösa en kub kan vara precis vem som helst. Det har inte med ålder, kön, utbildning eller stil att göra. Ett litet barn kan vara en mästare och en mycket gammal mormor kan få släkten att sätta kaffet i halsen av sina mästarkunskaper.

För att kunna lösa en kub krävs det ett speciellt sätt att tänka på. Ett sätt som en del bara ha och som andra kan träna upp med rätt tid och kunskap. Det är det som gör det så spännande med en kub. Man vet aldrig vem som kan ha den kunskap och rätt tankesätt för att lösa kuben på snabbaste tid.

 

Original eller annorlunda design

Företag som Mastercubestore har satsat på att samla alla typer av kuber och tillbehör under samma tak. Går man in på hemsidan så finns det allt ifrån originalutformade kuber till kuber som har fler eller färre sidor. Det finns de som är utformade som en jordglob eller som har ett annat koncept gällande bitarnas rörelse runt centrum.

Det går också att hitta allt man behöver för att ha en egen turnering eller träna inför en tävling. För att lösa kuber är ett så pass stort globalt intresse att man anordnar turneringar för att kora vinnare. Kanske kan man med tiden till och med slåss om titeln som världsmästare?

 

Alla blir imponerade

Om man inte blir imponerad av någon som löser en kub snabbt och enkelt så har man aldrig provat att lösa en kub, eller riktigt förstått hur svårt det är. Lyckas man lösa en kub snabbt så kan man lätt stiga rejält i graderna i kompisgänget och släkten. Det kan till och med vara en variabel som landar den där dejten.  

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde