Le utan problem

29 juni 2019 jonas olsson
Le utan problem

Tänder som sitter rakt är inte bara snygga, de är också hygieniska och lättare att borsta. Om du besväras av till exempel utstående tänder, ska du absolut överväga en estetisk behandling. Tandreglering är tandvård när den är som bäst. Ett vackert leende med självförtroende öppnar många dörrar åt dig socialt, så det kan vara lönsamt i längden. Med ny teknik som är mera skonsam behöver det inte heller kännas obehagligt eller göra ont. Tandkliniken jobbar professionellt med dessa behandlingar och ger dig ett personligt bemötande, så du har all anledning att göra slag i saken och fixa till tänderna.

 

 

Tandställning på modernt sätt

Numera sätts skenor fast med skonsamma fästen på baksidan av tänderna, så det behöver varken synas eller kännas speciellt mycket att korrigera sina tänder. Besöken hos tandkliniken går också fort. Första gången tar man bilder på tänderna och diskuterar en åtgärdsplan. Sedan sätter man in anpassade skenor och gör löpande snabba kontroller. Därefter byter man till en genomskinlig skena som ser till att tänderna behåller sin nya position. Allt detta sker tidseffektivt, så att det inte inkräktar på dina andra åtaganden alltför mycket.

 

Andra åtgärder

Om du har verkliga problem med tänderna, till exempel tänder som sitter helt fel och är i vägen, tar tandläkaren lätt bort dem. Den estetiska tandvården innebär ju en individanpassad åtgärdsplan, och man har kompetens till att göra allt som behövs. Hur det än ser ut i din mun har tandkliniken en bra lösning på problemen. Det kan även gälla att ersätta en eller flera förlorade tänder. Många som har fått sina tänder fina väljer också att bleka dem efteråt.

 

Slutkontroll

När du fått ditt nya leende är det dags för kontroll och slutlig dokumentation. Då tar man nya röntgenbilder, så att du kan jämföra själv och klart se vilken fantastisk förbättring den estetiska tandvården innebär för dig personligen.

 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde