Köp din byggfolie här

18 maj 2020 Jenny Olsson

 

Att jobba som hantverkarna kräver att man har stor kunskap men också har de egenskaper som krävs. Förutom att man ska ha kunskap om hur de olika jobben ska utföras så ska man också kunna möta kunder på ett bra sätt. Bemötandet är viktigt för många kunder, känner de att de klaffar med hantverkaren och blir förstådda i det som de vill uppnå med sin byggnation eller renovering så blir också ofta ett bra samarbete. Det handlar inte bara om att hantverkaren rent praktiskt ska göra ett bra jobb. När man som hantverkare pratar med kunder över ett jobb är det viktigt att tala om vad som är möjligt och inte rent tidsmässigt. Genom att vara rak och ärlig blir det inga missförstånd och kunden kan känna att man håller vad man lovat. Hantverkare jobbar inte sällan under tidspress, ofta vill kunderna ha jobbet utfört och klart så snart som möjligt och ibland står det även andra hantverkare och väntar, som ska dit efter att man utfört sitt jobb. Det är därför viktigt att man känner att man får den tid man behöver så man inte sätter sig i en situation där man misslyckas med jobbet tidsmässigt. 

 

Som hantverkare gäller det också att passa tider för möten och även att hålla snyggt och städat där man är och jobbar och även att hålla det så under arbetets gång. Om man har ett litet lager på företaget med emballage och förbrukningsmaterial är det lätt att  ta med sig och framförallt att komma ihåg det när man åker iväg till ett nytt jobb. Om man istället, titt som tätt behöver ut och köpa sådant här material så tar det mycket extratid. 

Om man letar byggfolie i Stockholm finns företaget Gert Falk Emballage. De har många olika slags förbrukningsmaterial och även emballage. De håller till i södra Stockholm och kan snabbt leverera över hela stan men också till övriga delar av landet. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde