Hur vill du se ut?

28 april 2019 Martha Andersson
Hur vill du se ut?

Dagligen översållas vi av bilder på ”den perfekta kroppen”. Bilderna sköljer över oss på sociala medier, i film, på tv och i tidningar. Bländvita leenden, smala midjor och välsvarvade ben – gärna solbrända. Det är viktigt att fundera över vad bilderna gör med oss, och med vår självkänsla. Vill du förändra dig själv på grund av att du tror att andra kommer tycka mer om dig då? Då är kanske inte fettsugning rätt väg för dig. Att ändra ditt utseende kommer aldrig göra dig mer älskvärd, även om det känns så just nu.

Tror du däremot själv att du själv kommer tycka bättre om dig själv som lite, lite slankare kan fettsugning verkligen vara något för dig. Har du en hälsosam livsstil, tränar regelbundet och håller koll på kalorierna? Och trots detta har du de där extra kilona kring magen, på höfterna, låren? Lugn, du är inte ensam! Med åldern sänks ämnesomsättningen och således förbränningen, och vissa fettdepåer kan vara riktigt envisa. Men misströsta inte, det finns lösningar! 

En välsvarvad kropp är inte svaret på hur du ska höja ditt självförtroende (och tro mig, du kommer aldrig att bli nöjd hur mycket du än bantar eller opererar dig) men kan vara svaret på en mer välmående vardag. Många upplever trots allt att de kanske känner sig mer som sig själva om de kan få på sig byxorna eller klänningen som de hade innan barnen föddes. Det handlar alltså inte alls om att bli en ny person, utan om att bli sitt forna jag. Eller bara ett smalare jag, om man alltid har kämpat med vikten.

Om du känner dig osäker på om fettsugning är någonting för dig, ta kontakt med en väl-renommerad och välkänd klinik för ett konsultationssamtal. Det inledande samtalet är oftast gratis och mycket givande för den som går i funderingar. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde