Hur du hittar rätt frisör för dig

19 oktober 2022 Camilla Holmgren

editorial

Att hitta rätt frisör kan kännas svårt. Dels handlar det om att hitta en salong, där Cardell bara är ett exempel av många, som passar just dig, men även stylister som klipper ditt hår måste känna sig bekväm med din personlighet och stil. På den här sidan ger vi tips på hur du kan hitta rätt frisör för dig, oavsett om du letar efter en klassisk frisör eller barbershop, en kosmetolog med specialkunskaper inom hårvård eller någon som bara kan schamponera ditt hår.

Ledfrågor i sökandet efter din perfekta frisör

Det första steget är att identifiera vilken typ av frisör du behöver. Här är några frågor som du kan ställa dig själv:

  • Vill du ha en klassisk klippning eller en mer modern stil?
  • Vill du ha någon som specialiserar sig på färg eller permanenta frisyrer?
  • Vill du ha en perukmakare eller kosmetolog som även kan göra din makeup?
  • Vill du ha en stylist som är bekväm med alla hårtyper?
  • Har du några särskilda behov, till exempel endast schamponering? frisör

Sök upp salonger i ditt närområde

När du vet vilken typ av frisör du behöver kan du börja söka efter salonger i ditt område. Använd kataloger eller sökmotorer på nätet och läs recensioner på nätet för att få en uppfattning om vilka salonger som är populära och vilka du bör undvika. Du kan också be vänner och familj om rekommendationer.

Besök salongerna – få ett första intryck

När du har hittat några potentiella salonger kan du ringa eller besöka dem för att få en känsla för stället och personalen. Fråga om stylisternas erfarenhet och utbildning och ta reda på om de erbjuder gratis konsultationer. När du har begränsat dina alternativ kan du boka in en konsultation med en stylist för att diskutera dina behov och få en känsla för deras personlighet.

Om du inte är säker på vilken typ av frisör du behöver, eller om du vill ha någon som kan göra allt, erbjuder Cardell klassiska klippningar, moderna stilar, färgbehandlingar, permanenta frisyrer, sminktjänster och mycket mer. Det finns definitivt något för dig och ditt hår hos Cardell.nu.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde