Hela familjens tandläkare i Kista

08 april 2021 william eriksson

Tandvårdsrutiner är otroligt viktiga för att vi ska få ha friska tänder och tandkött. Ta för vana att lära barnen hur viktig tandborstningen är och visa dem hur du sköter dina tänder. Kanske kan det bespara dig en hel del tjat om godis till fredagsmyset, och det kanske blir accepterat med en lite mindre påse till lördagsgodiset.

Googla på Tandläkare Kista och hitta en trevlig klinik som hela familjen kan gå till. När det blir en självklar sak att man går och kollar sina tänder, är det lättare att få med barnen dit och få dem att öppna munnen. En fyraåring som kommer hem med en liten leksak, en ballong eller klistermärke som hon fick hos tandläkaren, tycker givetvis att det är toppen att gå dit och kolla tänderna.

Tandläkare för alla akuta händelser

När man är vuxen är det förstås inte gratis längre att gå dit, men förhoppningsvis har man fått in så bra rutiner att man inte har så många hål. Men ibland är olyckan framme, och man kan slå ut en tand, eller kanske har en kola från lördagsgodiset fastnat och dragit bort en lagning.

Att ha en bra kontakt med en tandläkare kan vara ganska viktigt, speciellt om det uppstår något akut. Tandläkaren i Kista ställer upp för hela din familj. Där kan du få hjälp med alla sorters tandproblem.

Korrigeringar och lagningar

Din tandläkare i Kista kan mer än laga hål och rotfylla tänder. Där kan du också få utfört estetisk tandvård, när du har sneda eller trasiga tänder. Med kronor och bryggor ersätter man eller bygger på tänder som behöver fixas till, och sedan har man också möjlighet att få konstgjorda tänder som sätts fast med titanskruvar.

Skalfasader och tandblekning, skonsamma tandställningar i plast, ja det finns mycket du kan få professionell hjälp med hos din tandläkare i Kista.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde