Frigolitskyltar som folk verkligen ser

17 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Funderar du på en ny skylt till ditt företag, kan du prova att beställa frigolitskylt. Den är lätt och snygg och den kan utformas precis som du vill. Frigolitskylten kan ha text, vara utformad som en bild eller ha vilket utseende du än föredrar.

Har du en skoaffär, kan skylten vara utformad som en sko, så du kan låta din fantasi flöda fritt när du beställer din frigolitskylt. Att beställa frigolitskyltar är ett billigt sätt att göra reklam på, så beställ din egen som passar till just din verksamhet. Du kan också vara säker på att den verkligen syns ordentligt. 

 

Ett läckert utseende

Det är en plexiglasyta på din frigolitskylt, så den blänker och har ett exklusivt utseende. Skylten kan placeras ute eller inne, och den är enkel att hantera eftersom den inte väger så mycket. Fördelen är att den inte kräver ström alls, så den är mycket lättplacerad.

Du beställer enkelt flera skyltar, och ska du medverka på en mässa, är frigolitskyltarna viktiga i marknadsföringen. Har du flera byggnader, till exempel ett kontor och en lagerbyggnad, behöver du flera skyltar. Det är bra att ditt företagsnamn är synligt från alla håll. 

 

 

Se vad andra har hittat på

Ta kontakt med en skyltexpert, så ser du en hel mängd olika referensarbeten de redan har gjort. Du kan få tips som passar för din bransch, och du kommer att få en kick av att sätta upp nya skyltar med modern teknik. Det finns verkligen mycket att välja på när du ska utforma din frigolitskylt.

Tycker du att inspirationen saknas, kommer du att få tillbaka den när du har pratat med en rutinerad skylttillverkare, som ser precis vad det är du behöver. De kan hjälpa dig både med att utforma den, välja färger och göra tillverkningen enligt alla konstens regler, så att du blir nöjd med skylten.

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde