Entresolplan är den platseffektiva lösningen på lagret

13 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Att använda sig av ett lager utan entresolplan är ungefär som att använda skor utan skosnören. Visst, det går säkerligen att använda. Men det är otroligt obekvämt och risken är att du får ut väldigt mycket mindre av dina skor än vad du skulle få med skosnören.

På exakt samma vis är det som sagt med lager och entresolplan. Ett lager fylls snabbt upp av material som du måste förvara någonstans. Det blir sällan mindre grejer om du är framgångsrik, och snart uppstår behovet av mer plats. En del gör ibland då den osmarta investeringen att flytta till ett större lager. De luras av att bara titta på hur många kvadratmeter det rör sig om. 

 

Bli platseffektiv med entresolplan

Vad du istället bör satsa på är att installera entresolplan på ditt lager. Det liknar ett slags pallställ eller hyllor så att du kan stapla det du vill förvara på höjden istället för att enbart utnyttja golvytan. Vilket såklart är mer platseffektivt och ett väldigt mycket smartare sätt att hantera sin yta på. 

 

entresolplan

 

Liknar bokhyllor

Du kan jämföra lager och entresolplan även med böcker och bokhyllor. Du skulle antagligen inte förvara dina böcker på golvet. Risken är att du i så fall snabbt skulle få slut på yta att lägga dina böcker på. Men med en bokhylla kan du istället förvara väldigt många fler böcker på en väldigt mycket mindre yta.

Det fungerar alltså exakt likadant med entresolplan. Däremot är det lite mer komplicerat än en bokhylla. I alla fall i den bemärkelsen att du måste tänka på golvets och väggens kapacitet. Det kan också behöva bli aktuellt att genomföra VVS-lösningar och andra liknande åtgärder i samband med att du ska montera entresolplan. I slutändan är det dock värt det. Utan undantag. Och som sagt är det en mycket bättre lösning än att flytta till ett större och dyrare lager.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde