Anlita en duktig plåtslagare

18 maj 2020 Jenny Olsson

Ett fint och fräscht tak för hela husets uttryck. Inte nog med att det är estetiskt fint så har det också många hälsofördelar för huset. Man ska med jämna mellanrum se över tak och fasad för att se att det är friskt och inte trasigt någonstans. Ett läckande tak kan till exempel orsaka stora skador då fukten kan leta sig in i väggar och undertak och så småningom orsaka fuktskador och mögel som både kan ta tid och blir ett kostsamt projekt. 

Tak har en lång hållbarhet, allrahelst material som plåt och tegel och om man tar hand om det och byter ut trasiga delar kan det hålla för väldigt lång tid framöver. Men om taket inte har bytts på många, många år kan det vara idé att fundera om huset skulle må bra av ett takbyte. Att byta tak kostar en del men man ska tänka på att det är en bra och klok investering då det både håller huset friskt och dessutom höjer värdet på huset. 

När man ska anlita en takläggare kan man höra sig för med vänner och bekanta men också leta på nätet och se vilka firmor som finns i ens område. När man valt ut några kan man ringa dem och be om referenser och därefter ta in några offerter. När man jämför offerter ska man dock inte stirra sig blind på priset utan läsa och jämföra offerterna noggrant för att se vad man får för pengar. Det är också viktigt att man väljer en takläggare som är tillräckligt kunnig och är bra att ha att göra med. 

 

Norin och Hedlund Plåtslageri AB är ett proffesionellt plåtslageri i Sundbyberg. De har en bygg-design och inredningsverksamhet där de utför jobb åt både privatpersoner och företag. Här ligger trygghet, kvalitet och god service i fokus här strävar de alltid efter nöjda kunder!

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde