Akutbesök hos veterinär i Bromma

16 juni 2021 jonas olsson

Precis som du kan bli akut sjuk eller skadad så kan ditt djur råka ut för samma sak. Det kan vara en skada som är självförvållad eller en som du råkar vara delaktig i. En skada som är vanlig är exempelvis skadade tassar och svansar som fastnar i kläm när dörren stängs. Och ett annat vanligt akutfall är djur som har ätit eller druckit något som är farligt för dem. Antingen för att ägaren är omedveten om faran eller för att djuret har lyckats komma åt det själv.

Som ägare av ett djur i Bromma är det viktigt att du snabbt fattar ett beslut ifall ditt fyrbenta vän är i akut behov av hjälp från en veterinär i bromma. Tillstånd som är akuta, men som inte behandlas snabbt, kan leda till komplikationer och till och med döden om inte djuret får hjälpSå låt inte snålheten bedra visheten och låt inte heller ditt djur lida i onödan, när det finns akut hjälp att få i närheten. 

 

Hjälp av din försäkring

Ett djur som blir skadat eller sjukt kan snabbt rinna iväg i kostnader. Därför är det klokt att du skaffar en försäkring när djuret är ungt, så att du har all hjälp du behöver vid akuta behov. I vissa fall täcker försäkringen hela summan och i andra fall kan det vara något som istället kan härledas till hög ålder. Men allt däremellan innebär att du kan få en del i ersättning, beroende på vilken försäkring som du har tecknat.

På grund av en god kontakt med en veterinär som tar emot besök akut, och en bra försäkring, kan du alltid söka hjälp så fort ditt djur mår akut dåligt. Det blir en trygghet för dig men även för ditt djur. Men kom ihåg att ringa och meddela din ankomst, om du har möjlighet. 

Fler nyheter

31 oktober 2022

Pumpservice Skövde